26 лип. 2013 р.

За досвідом - у Заліщицьку державну гімназію



На базі Заліщицької державної гімназії з 13 по 16 травня відбувся всеукраїнський науково-практичний семінар директорів Асоціації «Відроджені гімназії України» на тему: "Формування національної ідентичності через використання інноваційних освітніх технологій у закладах України нового типу". Учасниками семінару стали керівники гімназій, ліцеїв та шкіл з 12 областей України. З вітальними словами до учасників семінару звернулись: Президент Асоціації «Відроджені гімназії України» Ярослав Турянський, головний редактор журналу "Директор школи, ліцею, гімназії" Ольга Виговська.
Директор Войчишин О.Д.,  заступники Дяків В.Г., Підгребя Н.М. та Копичинська З.М. поділилися успішним досвідом роботи гімназії щодо реалізації сучасних тенденцій інноваційного розвитку освіти, використання ІКТ у науково-дослідницькій діяльності учнів та вчителів.
Заклад продемонстрував високий науково-методичний рівень у всіх напрямках навчально-виховного процесу, що дає змогу активно впроваджувати інноваційні технології та успішно розвивати міжнародну співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар