23 бер. 2016 р.

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ ФІНАНСОВОЇ ГРАМОТНОСТІ В РАМКАХ ПРОЕКТУ GLOBAL MONEY WEEK!    


Тиждень фінансової грамотності проходив під гаслом "Бери участь! Заощаджуй розумно!" в рамках якого  відбудулися заходи  з метою підвищення обізнаності про важливість фінансової освіти і фінансової інтеграції. Сьогодні менш ніж 1% дітей у світі мають доступ до фінансової освіти. 

Все про українську валюту знає 6А клас

Global Money Week — міжнародна подія, спрямована на розширення можливостей наступного покоління для упевненого і відповідального фінансового майбутнього.

Вже за 5-10 років ця категорія населення стане активним споживачем фінансових послуг, тому роботу з нею можна розглядати у якості стратегічного завдання з «вирощування» майбутніх обізнаних клієнтів фінансових установ. Від того, яку увагу та значення буде приділено цій роботі зараз, залежатиме економічна та соціальна ситуація в країні у майбутньому. Свідомість дітей практично позбавлена фінансових стереотипів, тому працювати з ними простіше, ніж з іншими категоріями. Єдина проблема – недостатній інтерес до теми через брак практичного досвіду та необхідності вирішувати реальні фінансові питання.
Урок-тренінг Ukrainian currence
На занятті  «Особиста фінансова безпека та кібер-безпека» учні вивчили правила безпечної фінансової поведінки в різних ситуаціях: на вулиці, у громадському транспорті, у школі, вдома.
Розглянуто питання, пов’язані із безготівковими грошима, їхніми особливостями, правилами розрахунку.
Завдяки візиту до гімназії керівника Заліщицької філії банку РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ Т.І.Джумаги вивчили правила користування банківською платіжною карткою, дізналися про безпеку розрахунків у Інтернеті.

Дивіться у відеоролику: 

Немає коментарів:

Дописати коментар