4 вер. 2016 р.

ВЕЛОЗАЇЗД 2016            

Перша субота вересня для гімназистів була днем вшанування пам’яті героїв-патріотів борців за волю України. Ось  уже четвертий рік поспіль колона велосипедистів у рамках місячника «За здоровий спосіб життя» здійснює заїзд дорогами міста і його околиць. Три останніх роки гімназисти схиляють голови перед героїчним подвигом українців, які віддали свої життя за незалежність та цілісність країни, за кращу долю свого народу.


Колона велосипедистів на чолі з директором гімназії О.Д.Войчишин о пів-на десяту ранку вирушила за заздалегідь визначеним маршрутом. Першою зупинкою стало міське кладовище, де вклонилися нашим воїнам-землякам, які загинули в АТО.  Наш випускник Орест Квач, заліщани Олег Гулько,  Станіслав Лаврик. Їм не судилося з цієї жахливої війни повернутися  живими додому, але їх подвиг навіки залишиться у наших серцях.



Об’їхавши Заліщики навколо, повз села Дзвиняч, Бедриківці та через Добрівляни,  колона повернулася до рідного міста, де ще двічі зупинялася аби запалити лампадки і щиро помолитися за Героїв Небесної Сотні та усіх борців за волю України. Вони в різний час боролися зі злочинними режимами і поклали голови у нерівному протистоянні честі та гідності проти  брехні та злодійства, совісті та любові проти ганьби та звірства.






Учасники велозаїзду щиро вдячні головному лікарю ЦРКЛ В.М.Оскоріпу за організацію супроводу колони машиною  невідкладної допомоги. 

Немає коментарів:

Дописати коментар