4 трав. 2017 р.

ЩО БУДЕ У ТРАВНІ?


До закінчення навчального року залишилося зовсім мало часу. Цьогоріч свято Останнього дзвоника відбудеться 26 травня. Та до цього дня потрібно ще добре попрацювати.

8 травня - День пам'яті та примирення.
Щороку в травні ми відзначаємо День памяті та примирення. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 років. Не щезне в пам'яті людській, не відійде у забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами. Можна по-різному ставиться до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших. 
У дні ці усі ми до Пам’яті йдем
Що в серці відлунює грізно.
В святому мовчанні над Вічним вогнем

Схиляється наша Вітчизна.



11 травня - "КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ 2017"
11 травня команда гімназії представлятиме Заліщицький район на обласному етапі фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України "Козацький гарт-2017"






17-19 травня - Військово-польові табірні збори
17-19 травня юнаки випускних класів гімназії пройдуть військовий вишкіл та покажуть результати навчання із захисту Вітчизни. 
Фізична, тактична, вогнева та стройова підготовки є важливими факторами у становленні справжнього мужчини, відданого захисника Вітчизни.
Дівчата-випускниці проходитимуть у ці ж дні своєрідне стажування у Заліщицькій ЦРКЛ, де набудуть найнеобхідніших медичних навичок.

Немає коментарів:

Дописати коментар