2 черв. 2017 р.

Ура! Канікули!              

Традиційно у гімназії із завершенням навчального року розпочинає свою роботу відпочинковий табір «Перлина». З метою популяризації вивчення іноземних мов ось уже третій рік поспіль у Заліщицькій гімназії протягом першої половини червня працює й  англомовний табір. Цьогоріч, як показав досвід попередніх років,  обидва табори мають спільну програму дій.Ставлячи за мету показати дітям інший, відмінний від шкільного стиль викладання та практичне використання іноземної мови в різних життєвих ситуаціях учителями та волонтером Корпусу Миру  було підібрано відповідні напрямки діяльності для дітей різних вікових категорій та з різним рівнем знань іноземної мови,складено плани роботи та визначено тематичні дні. Програми таборів побудовані таким чином, аби створити якомога ефективніше англомовне середовище протягом всього часу перебування дитини в таборі.


Містер Тодд Гейбл з першого дня активно співпрацює як з учнями, так і з вчителями. Причому не важливим є рівень знання англійської мови. Спілкування з носієм мови дає змогу спробувати порозумітися будь-кому. Таке моделювання ситуації, коли потрапляєш в іншомовне середовище сприяє активізації та мобілізації розумових і комунікативних особливостей людини.

Начальник мовного табору відпочинку Лучин І.З.
Чим займаютимуться діти в таборі. Це – ранкова зарядка англійською, розучування англомовних пісень з руховим супроводом, ігрові та концертні програми, кінозал англійською мовою, спортивні змагання, екскурсія по гімназії, інсценізація казок, театральні вистави, спортивні фестивалі, квести, танцювальні марафони, турніри знавців англійської мови, конкурси (малюнків, стіннівок, живих картин, двійників відомих людей, карооке казкових пісень, флеш-моби «Мова єднання», «Я люблю Україну», благодійна акція «Діти – дітям», вікторини на кращого знавця (континентів, рідного краю, етикету). Заплановано також проведення розважальних заходів німецькою та польською мовами, котрими теж успішно оволодівають гімназисти.

                        Волонтер Корпусу Миру Тодд Гейбл


           Змагання між загонами проводить вчитель фізкультури Безушко Б.В.


Табірна зміна після презентації команд

Під час планування роботи літніх мовних таборів  враховано  методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України, матеріали щодо організації роботи мовних таборів «Стратегія розбудови мовних таборів в Україні» для відпрацювання всіх видів мовленнєвої діяльності з акцентом на читання та говоріння, використовуючи елементи рольової гри з розвитком критичного мислення та групової дискусії.

1 червня - День захисту дітей. Акція "Малюнок на асфальті". 
Діти малюють літо, радість, щастя.





Немає коментарів:

Дописати коментар