19 черв. 2012 р.

Перлина

Наддністрянська  «Перлина»

Канікули, канікули

Радіємо щораз,-

Із іграми, мандрівками

Прийшли вони до нас!

                                          
   Літо у всіх асоціюється з теплом, хорошим настроєм і, безперечно, літнім відпочинком. Саме в цей час батьки намагаються якнайбільше подбати про здоровя своєї дитини. 
  Більшість школярів Заліщанщини перебувало в перший місяць літа у пришкільних оздоровчих таборах. Але, як відомо, відпочинок повинен бути не лише приємним, але й корисним.
   Для організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей у пришкільному таборі «Перлина», що гостинно відчинив двері Заліщицької гімназії, розроблено велику програму культурно-масових заходів: перегляд кінофільмів, організація екскурсій, походів, змагань, караоке, «веселі старти», «веселі розмальовки», також відпочинок у паркових зонах міста. І, звичайно, повз увагу відпочивальників не пройшли події, що відзначатимуться державою протягом літа: День Конституції та День Незалежності держави. Діти взяли участь у заходах, присвячених Дню захисту дітей, різноманітних змаганнях до футбольного чемпіонату
Євро-2012, у святкуванні Дня Європи, провели практичні заняття з медицини та основ безпеки життєдіяльності. 9 червня гімназисти відвідали міжрегіональний етнографічний фестиваль «Джурин-фест», на  якому дитячий зразковий ансамбль пісні і танцю «Первоцвіт» (керівники Лариса Вилка та Зоя Шмиглик) представляв наш район.
   Майже все літо ще попереду, тож у наших дітей багато щасливих миттєвостей  відпочинку: із посмішкою пробігтися по росяній траві, забити гол у ворота суперника, зануритися в прохолодну річку, відпочити з батьками на березі моря, у таборі. Побажаємо їм  гарного настрою, приємних канікул, сяючих посмішок та здійснення найзаповітніших мрій.
 Заступник директора з виховної роботи
Зоряна Копичинська

Немає коментарів:

Дописати коментар