9 лют. 2014 р.

«Юніті»
Відповідно до плану заходів  Всеукраїнського дитячого творчого об’єднання культурних, розумних, організованих, кмітливих, спритних «КРОКС» на 2013 рік та запрошення Мельнице-Подільського шкільного осередку ВДТО КРОКС з 13 до 15 вересня гімназисти вирушили до смт. Скала-Подільська Борщівського району на V чемпіонат Поділля з інтелектуально-розвиваючих ігор "КРОКС", один із відбіркових турнірів до чемпіонату України з інтелектуально-розвиваючих ігор КРОКС та XIV  чемпіонат України за звання «Найгармонійніша дитина України - 2013».
       Відкриття чемпіонату провадила Ольга Толстова – голова Всеукраїнського дитячого творчого об’єднання КРОКС. Вона ж виконувала функції головного судді. Організатор змагань – Іван Петрович Голик, голова Борщівської молодіжної організації  КРОКС, а проводили чемпіонат Степан Беднарчук  та Володимир Якимчук.

       Уже не перший рік учасники Всеукраїнського дитячого творчого об’єднання КРОКС виборювали право бути найкращими. Готував до змагань заступник директора з навчальної роботи Дяків Василь Григорович, який водночас є головою районної молодіжної організації КРОКС. Ігри проходили в дитячому оздоровлювальномукомплексі «Збруч».  Змагання тривали три дні. Першого дня участь взяли 24 команди, але наступного дня залишилися тільки 9 найсильніших команд. Учасники змагань випробували свої сили в таких іграх, як «Інтелектуальна лотерея»( VII місце серед 24 команд), «Бізнес гра» (I місце серед 9 команд), а в командній першості  із КРОКСу вибороли III місце.

       У чемпіонаті області взяли участь команди з Тернополя(«Сьоме чуття»), м.Заліщики(«Юніті»), м.Борщова(«Смайл» й «Соколи»), смт.Мельниці-Подільської(«Юні академіки», «Аргонавти»), смт.Скали-Подільської («Ерудит» і «Кока-Кола») та з с.Вільхівці Борщівського району ( «MeMs»). Упродовж трьох днів команда «Юніті» (Ігор Заскоцький, Лідія Кузь, Северин Квач, Наталія Левинська, Анна-Марія Романко, Борис Пелих, Христина Чельняк,  Анастасія Квач) змагалися, і в результаті були нагороджені грамотою, медалями та подарунками(книгами) за II місце в загальному заліку Vчемпіонату Поділля з інтелектуально-розвивальних ігор КРОКС. Це дає право на участь у Всеукраїнському  чемпіонаті з КРОКСу.

Немає коментарів:

Дописати коментар