16 лют. 2014 р.

День вчителя


           День вчителя розпочався ще на порозі гімназії. Випускники вітали своїх учителів та прикріпляли кожному символічний знак свята. Листочок з жовто-блакитною стрічкою, гроном калини та дзвіночком.  Ці відзнаки цілий тиждень напередодні свята виготовляли члени парламенту та всі охочі допомогти. 

       І ось урочиста лінійка. В ході привітань традиційно звучали вірші, а побажання линули з екрана телевізора у відеовітанні, яке підготували члени  гімназійного парламенту.  Серед побажань було й таке, що вчителі гімназії гідні достойних відзнак. За  мить на грудях дирекції гімназії, а згодом і усіх учителів заблищали переливаючись сяйвом позолоти смачні медалі. 

      Завершили  врочистості виконанням віншування «Многая літа» для вчителів.

           А потім було велике яскраве свято, яке підготували учні випускних класів. Вірші, пісні, навіть танці зворушливо звучали, торкаючись кожної струни вчительської душі.

            Було приємно, було радісно і зворушливо. Жарти і гумор були  добрими та дотепними. Найбільше усмішок викликали відеофільми, які випускники змонтували напередодні свята. Чим і створили гарний святковий настрій своїм наставникам, що добре видно на фото.

Немає коментарів:

Дописати коментар