10 лют. 2014 р.


Осінній вернісаж



   Уже стало доброю традицією у нашому навчальному закладі проводити в кінці вересня благодійний  ярмарок-розпродаж  «Осінній вернісаж», який проходив під гаслом «Ні  нітратам! Так  екологічно чистому продуктові!».  Велике спасибі батькам та класним керівникам. Це своєрідна пропаганда екологічно чистої продукції, вирощеної  на власних присадибних ділянках, напоїв  із фруктів і сухофруктів, домашніх тістечок.
  Гімназисти  З-Б класу проявили ініціативу, приготувавши українську національну страву  –  смачний борщ. Гості та всі присутні на святі милувалися звучанням пісень у виконанні: Наталі Завінської, Насті Покляцької, Ірини Стасюк , сестер Андріани та Роксолани Миронюк. Було залучено всі класи, запрошено багато гостей та зібрано чималеньку суму грошей. Найбільше виручив грошей за принесену та продану продукцію 7-Б клас(класний керівник  Бежук М.М.).  


     Варто зауважити, що ця акція спонукає кожного задуматися над тим, що  він їсть, які продукти переважають в його раціоні. А також виховує у дітей доброту,  милосердя, уміння поділитися дарами природи з ближніми.  
     Продукції було так багато, що розпродати все жваві продавці так і не змогли, тому вирішили пригостити овочами і фруктами вихованців сусідньої школи-інтернату.



    Виручені кошти направлені, як адресна допомога, дітям з малозабезпечених сімей, дітям-сиротам(учням гімназії), дітям Заліщицького      реабілітаційного центру(школи-інтернату) та як внески до благодійних фондів.

Немає коментарів:

Дописати коментар