9 лист. 2014 р.

ГІМНАЗІЯ - КУЗНЯ ДОБРИХ СЕРДЕЦЬ
На ярмарку, який проходив на початку жовтня було зібрано 7188 гривень. Як потрачено цю суму? Гроші розподілили наступним чином. По одній тисячі гривень одноразової допомоги на придбання теплих речей виділено дітям-сиротам, які навчаються в гімназії Ярославу Коцюбці та Назарові Німцю. 
4565 грн. внесли для придбання 11 наборів аптечок першої медичної допомоги, таких необхідних зараз захисникам України воїнам АТО. Як стало відомо, аптечки доставлено за призначенням. 

Частий гість гімназії Ярослав Гринишин ветеран-афганець,  майданівець з перших днів, а нині волонтер запропонував взяти участь у виготовленні пристроїв для обігріву наших бійців в зоні бойових дій. Для придбання металовиробів 700 гривень передано в районний  штаб, який організовує виготовлення похідних обігрівачів.

Коли мова заходить про допомогу фронту, гімназисти без вагань намагаються хоч чимось допомогти. Пишуть листи солдатам, збирають і передають посилки  в зону АТО з продуктами, ліками, шоколадом, медом. Ось свіжий приклад щирості та доброти сердець. Команда «Січ» учасник 15-го чемпіонату Тернопільської області пам’яті Ореста Квача з інтелектуально-розвиваючих ігор «КРОКС» усю свою грошову премію передала фонду Ореста Квача, який створено в гімназії, для встановлення на будівлі навчального закладу  меморіальної дошки герою. 

Немає коментарів:

Дописати коментар