5 лист. 2014 р.

       ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ
       Золота осінь уже помітно торкнулася  верхівок дерев та кущів. Усе відчутнішим стає її прохолодний подих. Та сьогодні ми не стільки радіємо приходу золотокосої красуні Осені, скільки щедрому її врожаю. Дари, які щороку ми маємо з приходом осені стануть у пригоді взимку.
       У гімназії стало доброю традицією на початку жовтня проводити ярмарок-розпродаж «ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ». Це –  благодійна акція в допомогу дітям-сиротам, дітям з малозабезпечених сімей, ветеранам війни і праці. Також впродовж року кошти від акції розподіляються між багатьма благодійними фондами.
       Минулого року  «Осінній вернісаж» проходив під гаслом «Ні - нітратам! Так  - екологічно чистому продуктові!», тому й пропагувалася екологічно чиста продукція, вирощена  на власних присадибних ділянках, напої  із фруктів і сухофруктів, домашні тістечка, навіть борщ.       Продукції було так багато, що пригостили овочами і фруктами вихованців сусідньої школи-інтернату.
Акція спонукає кожного задуматися над тим, що  він їсть, які продукти переважають в його раціоні. А також виховує у дітей доброту, милосердя, уміння поділитися дарами природи з ближніми.  

       Сподіваємося, що цьогорічний ярмарок-розпродаж збере значну кількість покупців, бажаючих допомогти ближньому, створить атмосферу щирості і щедрості.
Організатори благодійної акції чекають на вас обідньої перерви
з 12.00 до 14.00 год.  9 жовтня 2014 року на гімназійному подвірї .
Великий вибір овочів та фруктів, різноманітної випічки, а також дитячі роботи, виготовлені власноруч. Безкоштовне частування борщем.

Купуй! Допомагай! Смакуй!

Немає коментарів:

Дописати коментар